2011. augusztus 24., szerda

Elektromos cigaretta NŐI AKCIÓS ÁR!! - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Használati útmutató e-Health elektromos cigarettákhoz.
E-cigaretta készlet tartalma:
1db komplett e-cigi (akku, porlasztó, patron)
10 db szipka/patron (amely összesen kb. 100-150 szál cigarettának felel meg)
1db 220V-os hálózati töltő
1db 12V-os szgk. aljzatról (szivargyújtóról) működő töltő
1db 5V USB (számítógép csatlakozó) töltő
1db használati útmutató
Tartalékpatron (10db-os csomagokban) rendelhető
A csomagban (gyárilag) 10 db erős patron van. Javasoljuk, hogy a készlethez vásároljon egy 10 db-os közepes erősségű patront is. Ezek a "lépcsőfokok", mármint a gyengébb patronnal való kezdés a fokozatos leszokás miatt ajánlott.
A termék főbb jellemzői:
Az e-cigaretta akkumulátorral működik. Belsejében a nikotintartalmú folyadékot -melyet e-liquidnek neveznek- egy miniatűr porlasztó pumpa egy porlasztó cellába nyomja. Az itt lévő liquidet 0, 5 µ m-1, 5 µ m ködszerű cseppekké porlasztja a magas frekvenciás, ultrahangos vibrációs mezőben. Ezután a füstköd cseppecskéket szétszórja a belélegzéskor keletkező légáramlat, végezetül pára keletkezik, mely a cigaretta füstjét utánozza. Mielőtt mikroporlasztja a folyadékot, felmelegíti, hogy csökkentse annak felületi feszültségét oly mértékig, hogy azt a legkönnyebb legyen porlasztani.
Az elektromos cigaretta a hagyományos cigarettának nem csak a füstjét, hanem a füst hőmérsékletét (50-60 °C) is szimulálja, mely segít felfrissülni, valamint kielégíti a vidámság érzetünket. Biztosítja a dohányosok lélektanilag megszokott függőségeit, így érve el az emberközeli, egészségesebb dohányzást. Az e-cigaretta mindez idő alatt úgy viselkedik, mint a hagyományos cigaretta, ugyanakkor nem tartalmazza azokat a káros anyagokat, mint a szén-monoxid, nitrogén-dioxid, hidrogén-cianid, sav, arzén, ólom, higany, és megkíméli a környezetünkben tartózkodókat is.
Használati tudnivalók:
Az aluli bemutató link alatt látható, hogy az e-cigaretta három részből áll. A porlasztóról lecsavarható fehér henger tartalmazza az akkut. Az akku lecsavarása után, ellenkező irányba tekerve csatlakoztatható a töltőaljzathoz. Az aljzat vezetékének végén lévő csatlakozó közvetlenül bedugható a számítógép USB-jébe, vagy a készletben lévő 220V-os hálózati, illetve 12V-os szivargyújtó adapter kimenetébe. A töltést az akku végén lévő piros fény jelzi, amely a teljes töltöttség elérésekor elalszik. Első 2-3 alkalommal 5 órán át kell folyamatosan tölteni, függetlenül a kijelző fényétől. Ezt követően a töltési idő kb. 2-3 óra. A lemerülő akkura – használat közben- a led villogása figyelmeztet.
A csomagban lévő cigarettáról húzzuk le a végzáró kupakot, majd a mellékelt 10db-os parton csomagból vegyünk ki egyet, és nyomjuk rá a porlasztóra, egészen a perem ütközéséig. Így az előzetesen feltöltött akkuval a cigaretta készen áll a használatra.
A termék optimális élettartama miatt, a használata során ügyeljen az alábbiakra:
- a patronból lassan szívja a füstöt (gőzt)
- a cigarettát tartsa nagyjából vízszintesen, miközben szívja
- az egyes szívások között hagyjon legalább 1-2 perc szünetet az izzító szál túlmelegedését megelőzendő
- egy patron 10-15 szál hagyományos cigaretta nikotintartalmával egyenértékű, azonban az e-cigarettánál ezt kevesesebb szívással juttathatja a szervezetébe
- az elhasználódott patront cserélje ki, amennyiben a feltöltött akku ellenére gyengének találja a füstöt, vagy a szokásostól eltérő ízt érzékel
Biztonsági figyelmeztetések:
- a hagyományos cigarettákhoz hasonlóan, az e-cigaretta használata 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
- nikotinra érzékenyek ne használják a terméket!
- a készülék szobahőmérsékleten, száraz helyen, gyermekek elől elzárva tárolandó
- a cserélhető patronok egyszeri használatra készültek, utántöltésük tilos!
HASZNÁLATI UTASÍTÁS AZ ÚJ GENERÁCIÓS CIGARETTÁHOZ
Az akkumulátorok (elemek)
• az elemeket első alkalommal legalább 8 órán keresztül kell tölteni. Első töltéssel a kapacitást alakítjuk ki és ezzel hosszabbítjuk az elem élettartamát. A led zöld fénye nem a teljes töltöttséget jelzi! A töltőn a zöld fény megjelenése után is hagyja az akkumulátort a töltőn, mert ez idő alatt is töltődik. Ha hosszabb ideig nem használja az akkumulátorokat, akkor az újabb használatba vétel előtt okvetlen töltéssel kezdje a használatba vételt! Ha túlzottan lemeríti, vagy hosszabb ideig nem használja az akkumulátorokat, azok károsodhatnak.
• Normál töltési idő: 3-4 óra. Ne hagyja az akkumulátort ennél hosszabb ideig a töltőn!
Üzembe helyezés
* Töltse fel az akkumulátorokat.
* Óvatosan húzza le az atomizátor védőkupakját.
* Tolja rá az új patront az atomizátorra. Ügyeljen arra, hogy a patron teljesen illeszkedjen
* A Cigaretta használatra kész.
Az akkumulátorok cseréje
* Csavarja le a lemerült akkut az atomizátorról.
* Csavarja össze a feltöltött akkut az atomizátorral.
Hogyan kell az elektronikus cigarettát használni?
Az elektronikus cigaretta használat különbözik a normál cigizéstől. Inkább egyfajta inhalálásról van szó. Amikor beleszív a cigarettába, a következőkre kell figyelnie:
Ne szívja a cigarettát folyamatosan vagy hosszú ideig. Ne szívjon túl nagy vagy túl kicsi slukkokat ill. ne szívjon bele túl sokszor a cigarettába rövid idő alatt. Ez negatív hatással van a cigaretta működésére.
Mindig lassan szívjon a cigarettába (5-7 alkalommal), majd hagyja, hogy az atomizátor legalább 3 percet pihenjen. A cigaretta túlzott használata hibás működéshez vezet. Ha gyakrabban kívánja használni a cigarettát, ajánlott 2 szett használata egyszerre.
Mikor szívja a cigarettát, a parazsat imitáló led a cigaretta elején világít. Ez a fény akkor látszik, amikor kezdi szívni a cigarettát és világít mindaddig, amíg a szívás megszűnik. Tartsa a cigarettát vízszintes helyzetben használatkor.
NE HASZNÁLJA FEKVE, A VILÁGÍTÓ VÉGÉVEL FELFELÉ MUTATVA
Jelzések
Az OXY GAIN új generációs elektromos cigaretta egy csúcstechnológiájú műszaki termék, ami mikroprocesszor segítségével hozza létre a dohányzás érzését. Ez a készülék egyszerű jelekkel közöl fontos információkat a működéséről.
• A led 20-szor villan. >> az akkumulátor lemerült. Amíg az akkumulátort nem tölti fel, nem tudja használni a cigarettát. Töltött állapotában ez a jelzés megszűnik.
• A led 10-szer villan. >> Ez alatt az idő alatt a cigaretta nem működik. Ez a szünet azért indult be, mert túl gyakran szívott a cigarettába. (1 percen belül 15-ször)
• A led 6 másodpercig villog. >> bekapcsolt az automatikus tisztítási funkció. Ez biztosítja, hogy letisztuljon a kerámia fűtőtest a rárakódott anyagtól, biztosítva ezzel a megfelelő mennyiségű „ füstöt”. Az automatikus tisztítási funkció 1500 slukk után kapcsol be.
A patron
A patron nikotin folyadékot tartalmaz. A nikotin egy olyan alkaloida, amelyet dohánylevélből vagy más nikotint tartalmazó növényből nyernek. Ez az az anyag, amely függővé teszi a dohányosokat. Dohányzás közben a nikotin 7-9 másodperc alatt a vérbe jut, amire a dohányos szervezete egy sor fiziológia reakcióval válaszol, mint például a boldogság érzet. Manapság, szakértők és sok klinikai tapasztalat szerint a „ nikotint helyettesítő terápia” a biztos és hatásos módja a dohányzásról való leszokásnak.
Az OXY GAIN nikotin patron mentes az oly a káros anyagoktól, mint a kátrány és a szénmonoxid, a dohányzás ártalmai minimálisra csökkennek. Több egészségügyi és fogyasztóvédelmi szervezet (ROHR, CE) méreganyag tesztelése igazolta az OXY GAIN patron biztonságosságát.
Nikotin tartalom szerint 4 fajta patron létezik: magas, közepes, alacsony és nulla nikotin tartalommal.
Figyelmeztetés!
1. Hűvös, száraz helyen tartandó! Szavatossági idő: 24 hónap
2. Gyermekektől elzárva tartandó!
3. Használja fel a dobozon feltüntetett lejárati időn belül!
4. Ne helyezze a szájba és kerülje a nyálkahártyával való közvetlen érintkezést!
5. A megkezdett patront lehetőleg 2 héten belül használja fel. Ha gyengének érzi az ízt vagy a füstöt, cserélje ki a patront.
6. A patronban lévő nikotin és porlasztó anyag szigorúan meghatározott arányban kevert, ezért tilos a patront más folyadékokkal itatni!



Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2011-08-25 12:14
. Elektromos cigaretta NŐI AKCIÓS ÁR!! - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

1 megjegyzés:

Natasha írta...

The joyetech is the biggest company of e cigarette in the world. They enjoy a great reputation with our reliable products cheap joyetech exceed grip kit with different flavors. It also helps the vaping market more and more popular with other vaping products like cheap joyetech atopack magic. So I think it's a good brand!

Megjegyzés küldése